Inspir,expir și știu că în cele din urmă totul va fi bine

Stau și mă gândesc de ce de fiecare dată când mi se întâmplă ceva frumos mă sabotez de una singură?  La început dau tot ce este mai bun din mine, dar apoi în loc să continui tot așa mă delas. Adică nu este vorba că nu pot sau că sunt obosită. Din potrivă. Când munceam aici nu mă simțeam absolut deloc obosită. Ei poate câteodată când era aglomerație mare. Dar nu atât de mult. Și oricum eu mi-am dorit un loc de muncă unde să fiu fericită și mulțumită. Și îl găsisem, serios, chiar era ok pentru mine. Știți cum majoritatea oamenilor în seara de duminică oftează spunând „of mâine, iar este luni, iar de la capăt cu munca”. Pentru mine în schimb gândul că urma o zi de muncă era un gând revigorant plin de bucurie.

Am meditat la asta de vreo câteva ori. Închideam  ochii, respiram adânc și îmi imaginam cum mă îmbrăcam îmi luam gentuța și mă pregăteam să plec la lucru. Îmi spuneam în mintea mea că îmi doresc un servici unde să fiu fericită și mulțumită din punct de vedere financiar. Îmi spuneam că merit totul și mai mult și cât și că accept cu brațele deschise abundența ce mi-o oferă Universul. Și parese că această meditație dăduse roade. Numai că eu sunt capabilă întotdeauna să distrug tot ce este mai frumos în viața mea. Numai de aș învăța să mă iubesc mai mult și să mă concentrez pe lucrurile esențiale din viața mea.

Mă întreb dacă totuși se mai poate repara ceva. Ori dacă nu este totul în mintea mea și poate eu nu am stricat nimic. Hm. Nu știu exact cum stă situația. Tot ce știu este că am greșit vorbind aiurea și că mă simt absolut vinovată pentru asta. Și inclusiv am greșit nefăcând lucrul potrivit la momentul potrivit. Și iar mă simt vinovată. Și știu că asta sunt eu mai tot timpul și nu este bine. Sufletul mi-l simt greu și apăsat de griji și mă simt că am pierdut enorm.

Se zice că ceea ce dai este ceea ce primești înapoi, inclusiv gânduri și vorbe. Și că orice problemă sau greutate pe care o ai în viață  este o lecție de învățat. Căci lucrurile ușoare nu sunt lecții de învățat ci lucruri pe care le știm deja. Un lucru ce îl observ eu mai mereu este acela cum că scrisul îmi face bine. Și mă ajută să scot la suprafață durerile și suferințele mele. Și poate, poate să învăț din greșelile mele. Când termin un articol de scris inspir adânc și deja mă simt mai bine.ncerc în timp ce scriu să mă regăsesc pe mine și prin a îmi așterne sufletul pe „coala de hârtie”  de pe blog să îmi vindec rănile și să îmi găsesc soluționare tuturor supărărilor mele.

Culmea este că de obicei îi dezaprob pe ceilalți când bârfesc și când îi critică sau îi comentează pe alți oameni, când eu însumi nu mă pot abține de la a face asta. Citeam odată întruna din cărțile alea despre gândirea pozitivă cum tot ce dăm se întoarce înapoi la noi inclusiv vorbele. Dacă noi împrăștiem armonie armonie vom primi și tot la fel cu vorbele rele și bârfa.

Mai am multe de învățat și inclusiv de schimbat la mine. Dar un lucru îmi este clar nu trebuie să mă simt vinovată pentru greșelilemele, acestea sunt doar calea spre un eu mai bun. „Numai cine nu muncește nu greșește” mi-a spus odată un om înțelept. Sau altfel putem spune că numai greșind putem învăța. Și cum nimeni nu s-a născut învățat cu toții suntem predișpuși greșelilor.

Acum în încheierea acestui articol inspir adânc și am încredere că pot să schimb în mine multe. Am încredere că Universul îmi oferă mult și eu primesc cu bucurie tot ce acestă îmi dă. Abundența îmi aparține și tot ce îmi doresc eu voi primi și tot ce eu doresc să duc la îndeplinire eu voi reuși.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.